Vår fineste skinke

27 nov

gilde økologisk organic

Gilde har klart å lage et produkt som roper om «KVALITET» og «VÅR FINESTE SKINKESTEK» og «NYT NORGE». Og da skulle men vel tro at det var nok å steke sin beste skinke, kutte den i skiver og putte den i emballasjen. MEN nei  – når man tar sin beste skinke må man i tillegg tilsette hydrolisert vegetabilsk protein, glukosesirup og  fargestoffet E150c. Eneste forklaring på hvorfor de tilsetter alt dette kan vel ikke være annet at det faktisk ikke er «VÅR FINESTE SKINKE». TOTAL UNØDVENDIG!!! Hvorfor ikke bare gjøre som Norgården sin økologiske skinkestek som bare har skinke og krydder – punktum.

Reklamer

6 kommentar to “Vår fineste skinke”

 1. Tøffe 28. november 2010 kl. 1:39 pm #

  Bra sagt! Digger bloggen!! 😀

 2. martina 9. januar 2011 kl. 1:16 pm #

  «Gled deg til» er jo en helt klart satsing på alle Nordmenn som tror at Gilde lager rene og «norske» produkter. Så betaler de da får billige tilsetningsstoffer som salt, masse E og vann. Så lenge folk kjøper dette, så lenge kommer Gilde til å produsere dritt.
  Du har rett at Norgården har gode produkter, det er likevel vanskelig å finne dem i butikkene. Pussig og at Norgården er faktisk fra samme konsern, Nortura AS, som eier merke «Gilde» og «Prior».

 3. Veronica/Gale Matverden 9. januar 2011 kl. 1:54 pm #

  Her trenger du å lære deg litt om firma. Du vet at det er Nortura som eier både Gilde og Norgården? Altså er det ikke «bare å gjøre som Norgården» – for de vet hva Norgården gjør!!

  Samtlige Norgårdens påleggprodukter kan du sammenligne med Gildes, og se hvor mange flere, gjerne 3 ganger så mange, tilsetninger det er i Gildes. Det er grusomt. At dette er gourmet og fineste de har er bare svik og bløff.

  • unodvendig 9. januar 2011 kl. 11:56 pm #

   Joda – jeg vet godt at det er to merker i samme konsern. Desto viktigere å synliggjøre forskjellen. Jeg håper og tror at Norgårdens filosofi om rene og ekte råvarer kan smitte over på Gilde.

 4. Hego 25. november 2011 kl. 2:08 pm #

  Hei!
  Til Gildes forsvar så skriver dei ikkje at det er den beste skinka. «Vår fineste skinkestek» kan jo derfor også vere ei ganske så middelmådig skinke med sminke? Den er jo så rosa og fin! 🙂

Trackbacks/Pingbacks

 1. Guacamole? Eller..? « Fabfeeling's Blog - 25. juni 2012

  […] Visste du forresten hva Tine putter i pizzadeigen de selger eller hva Gilde gjør med deres “fineste skinke”? Det gjorde ikke jeg […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: